27 stycznia (sobota) o godzinie 15:00 zapraszamy na niezwykłe warsztaty grillowania z Julianem Karewiczem!
Żeby Zorganizować karnawałowego grilla i błyszczeć nie potrzebujesz brokatu!
Wystarczy wziąć udział w naszych warsztatach!
Nauczymy Cię przyrządzać prawdziwe imprezowe smakołyki
🍖 Carpaccio z lekko podwędzanej polędwicy, podane z majonezem gorgonzola, piklowaną gruszką, kandyzowanymi orzechami włoskimi oraz świeżymi ziołami 🐄🍴
🌶 Tajska zupa Tom Yum z grillowanymi owocami morza 🍤🍲
🌯 Surf and Turf burrito – burrito z krewetkami bbq i grillowanym flank stekiem – z cheddarem, guacamole, kolendrą, podane z kawiorową śmietaną oraz piekielnym sosem z wędzonego habanero 🍤🐄🌯
🍎🍦 Szarlotka z grilla ze śliwkami w rumie, podana z lodami – słodka i aromatyczna propozycja na deser. 🍨🍰
Dołączcie do nas, aby poznać nowe smaki i sprawić, że Wasze karnawałowe przyjęcia będą niezapomniane! 🎉🍢
Pytania? napisz do nas: info@akademiagrillowania.pl
KARNAWAŁOWY GRILL
Termin: 27 stycznia (sobota) o godzinie 15:00
Czas trwania warsztatów: 3-4 godziny
Miejsce warsztatów: Akademia Grillowania Grillsklep, ul. Puławska 48, Piaseczno
Kwota: 449 zł / os. (cena brutto)
Potwierdzenie terminu pod numerem: +48 22 290 21 31
albo poprzez wiadomość mailową: info@akademiagrillowania.pl
Julian Karewicz
Człowiek wszechstronnie uzdolniony, GRILL MASTER z zamiłowania. Wieloletnie doświadczenie i zamiłowanie do kreowania świetnych potraw, w Akademii przekłada na mistrzowską szkołę grillowania. Propagator całorocznego grillowania dóbr wszelakich. Podczas warsztatów przekazuje swoje doświadczenie, umiejętności, a także wiedzę z zakresu wyboru składników odpowiedniej jakości.
Doświadczenie
Mistrz pizzy w stolicy Szkocji, szef kuchni w japońskiej restauracji, pobierał nauki u najlepszych niemieckich grillmasterów. Jeszcze niedawno Concept Manager w lokalu Solec 44, a obecnie Head Grill Master renomowanej marki Weber Grill.
Dzięki różnorodności sprawdzonych w praktyce kuchni i dobieraniu niecodziennych smaków, Julian zyskał bardzo duże doświadczenie, którym pragnie dzielić się z innymi.
Broil King model Baron 490
Nazwa Baron zobowiązuje, grill ten posiada wszystko co daje pełną satysfakcję z grillowania. Zaczynając od solidnej konstrukcji co to oznacza, że misa piekarnika zrobiona jest z pełnego odlewu z jednym otworem i przy otwieraniu pokrywy grill nie zaciąga wilgotnego powietrza. Pokrywa piekarnika z podwójną izolacją daje nam kontrolę temperatury nawet w trakcie zimnych dni. Ruszty grilla podzielone na 4 sekcje (palniki o łącznej mocy 11,4KW) dają wiele możliwości pod względem planowania grillowania, jak również grillowania dużych kawałków mięsa. Baron jest też idealny do BBQ czyli do długiego powolnego grillowania mięsa z elementem podwędzania. Tylny palnik razem z rusztem zapewnia komplety zestaw do zrobienie solidnego dania z rożna.