👨🍳 Prowadzący: Jerzy Sobieniak
📅 Data: 16.03.2024 (sobota)
⏰ Godzina: 15:00
Na warsztatowy ruszt wrzucamy:
🐷 Grillowane meatballs’y z białej kiełbasy
🔥 Szybki sos tatarski
🔥 Remolada
🔥 Relish warzywny
🥩 Schab wieprzowy w całości
🥚 Jaja z majonezem inaczej
🍰 Mazurek z grilla
Zróbmy razem najbardziej barwnego i wyjątkowego Wielkanocnego grilla 🐰🌷🔥
Jerzy Sobieniak – szef kuchni, technolog, restaurator i pasjonat grillowania.
Jurek Sobieniak, to właściciel dwóch restauracji,
w których serwuje potrawy wykonane z najlepszych produktów, zgodnie z najwyższymi standardami. Jego doświadczenie i empatia to bezcenne atuty, które pozwalają mu na tworzenie wspaniałych dań.
Jerzego zobaczymy w takich programach telewizyjnych jak: Pytanie na śniadanie, M jak Mięso oraz Zgrillowani. Ponadto, współpracuje z zakładami produkcyjnymi przy technologii przetwórstwa produktów, w szczególności mięsa. Jego wiedza i umiejętności są niezwykle cenione, a On sam prowadzi szkolenia i pokazy kulinarne na terenie Polski i UE.
Podczas warsztatów z Jurkiem panuje luźna atmosfera, a uczestnicy mają okazję posłuchać wielu ciekawostek i wspaniale przyswoić wiedzę. Wszyscy są zadowoleni z tak wyjątkowej formy nauki i chętnie wracają po więcej.
Zapraszamy!
Dołącz do nas i odkryj nowe smaki!
Zarezerwuj swoje miejsce już dziś i poznaj lepszą stronę grillowania!
Zapisz się na warsztaty
napisz do nas: info@akademiagrillowania.pl
WIELKANOC NA PATENCIE
Termin: Termin: 16.03.2024 (sobota), godzina 15.00-19.00
Czas trwania warsztatów: 3-4 godziny
Miejsce warsztatów: Akademia Grillowania Broil King, ul. Puławska 48, Piaseczno
Kwota: 449 zł / os. (cena brutto)
Potwierdzenie terminu pod numerem: +48 22 290 21 31
albo poprzez wiadomość mailową: info@akademiagrillowania.pl
Grillujemy na grillach Broil King model Baron 490
Nazwa Baron zobowiązuje, grill ten posiada wszystko co daje pełną satysfakcję z grillowania. Zaczynając od solidnej konstrukcji co to oznacza, że misa piekarnika zrobiona jest z pełnego odlewu z jednym otworem i przy otwieraniu pokrywy grill nie zaciąga wilgotnego powietrza. Pokrywa piekarnika z podwójną izolacją daje nam kontrolę temperatury nawet w trakcie zimnych dni. Ruszty grilla podzielone na 4 sekcje (palniki o łącznej mocy 11,4KW) dają wiele możliwości pod względem planowania grillowania, jak również grillowania dużych kawałków mięsa. Baron jest też idealny do BBQ czyli do długiego powolnego grillowania mięsa z elementem podwędzania. Tylny palnik razem z rusztem zapewnia komplety zestaw do zrobienie solidnego dania z rożna.