Grillujemy w tygodniu i w soboty | tel. +48 578 22 10 10
Andrea Scarantino

Chef kuchni pochodzący z Sycylii, pracował i szlifował swój fach u najlepszych kucharzy, (także tych z gwiazdkami Michelin) w wielu krajach, m.in: w Anglii, Francji ,Stanach Zjednoczonych czy Tajlandii. Przez wiele lat pracował z Magdą Gessler, dzisiaj pracuje jako konsultant przy tworzeniu menu w restauracjach, współtworzy koncept Amore by Mamma Marietta.

Mariusz Jeznach

Mariusz Jeznach

Grill Master

Mariusz Jeznach ma czterdziestoletnie doświadczenie w pracy w gastronomii w 5-gwiazdkowych hotelach i ekskluzywnych restauracjach. Inspiracje kulinarne czerpie pracując z kucharzami z całego świata. Członek i sędzia największej organizacji BBQ na świecie – KCBS. Uczestnik wielu konkursów Grillowych w Europie i w USA.

Jerzy Sobieniak

Jerzy Sobieniak

Grill Master

Jerzy Sobieniak – szef kuchni, technolog, restaurator i pasjonat grillowania. Właściciel dwóch restauracji – serwuje potrawy wykonane z najlepszych produktów.
Zobaczymy go w takich programach telewizyjnych jak: Pytanie na śniadanie, M jak Mięso oraz Zgrillowani. Podczas warsztatów z Jurkiem panuje luźna atmosfera.

Dominik Moskalenko

Dominik Moskalenko

Grill Master

Dominik to uznany szef kuchni, pracował m.in. w hotelu Bristol, gdzie miał okazję pracować u boku znanych mistrzów kuchni. Pięć lat spędził w Londynie, gdzie pracował w topowych restauracjach Le Caprice i Scotts Of Mayfair na stanowisku Chef de partie, a następnie awansował na pozycję Sous Chef. Współpracował z Wojciechem Modestem Amaro w restauracji Amber Room.

Andrzej Andrzejczak

Andrzej Andrzejczak

Grill Master

Andrzej Andrzejczak, znany jako Dr Meat to jedna z najbarwniejszych postaci na polskiej scenie gastro. Szef Kuchni z blisko 20 letnim doświadczeniem. Andrzej od lat odkrywa na nowo i definiuje polski streetfood. Jest także restauratorem, który buduje od zera i zarządza nowymi konceptami kulinarnymi.

Julian Karewicz

Julian Karewicz

Grill Master

Wszechstronnie uzdolniony, GRILL MASTER z zamiłowania. Wieloletnie doświadczenie i zamiłowanie do kreowania świetnych potraw, w Akademii przekłada na mistrzowską szkołę grillowania. Propagator całorocznego grillowania dóbr wszelakich. Podczas warsztatów przekazuje swoje doświadczenie, umiejętności, a także wiedzę z zakresu wyboru składników odpowiedniej jakości.