Kalendarz warsztatów
Pn | Wt | Śr | Cz | Pt | So | Nd |
---|---|---|---|---|---|---|
1
Brak wydarzeń
|
2
Brak wydarzeń
|
|||||
3
Brak wydarzeń
|
4
Brak wydarzeń
|
5
Brak wydarzeń
|
6
Brak wydarzeń
|
7
Brak wydarzeń
|
8
Brak wydarzeń
|
9
Brak wydarzeń
|
10
Brak wydarzeń
|
11
Brak wydarzeń
|
12
Brak wydarzeń
|
13
Brak wydarzeń
|
14
Brak wydarzeń
|
15
RYBA Z OGNIA
![]() 15.03.2025 – godz. 17:00 Zapraszamy na niezwykłe warsztaty kulinarne z Marcinem Dudą – mistrzem rybnych smaków! W trakcie warsztatów nauczysz się, jak spojrzeć na ryby z dwóch perspektyw: kulinarnej i rzeczoznawczej, eksplorując ich smak i jakość. 449,00 zł
|
16
Brak wydarzeń
|
17
Brak wydarzeń
|
18
Brak wydarzeń
|
19
Brak wydarzeń
|
20
Brak wydarzeń
|
21
STEK&BBQ
![]() 21.03.2025 – godz. 18:30
449,00 zł
|
22
SZYBKI BURGER
![]() 22.03.2025 – godz. 11:00 Zapraszamy na 1,5 godzinne, warsztaty grillowania z naszym mistrzem grilla Julianem Karewiczem.
Podczas warsztatów omówimy zasadę „pięciu”, czyli jak zbudować smak kanapki:
99,00 zł
![]() 22.03.2025 – godz. 13:00 Zapraszamy na 1,5 godzinne, warsztaty grillowania z naszym mistrzem grilla Julianem Karewiczem.
Podczas warsztatów omówimy zasadę „pięciu”, czyli jak zbudować smak kanapki:
99,00 zł
![]() 22.03.2025 – godz. 15:00 Zapraszamy na 1,5 godzinne, warsztaty grillowania z naszym mistrzem grilla Julianem Karewiczem.
Podczas warsztatów omówimy zasadę „pięciu”, czyli jak zbudować smak kanapki:
99,00 zł
|
23
Brak wydarzeń
|
24
Brak wydarzeń
|
25
Brak wydarzeń
|
26
Brak wydarzeń
|
27
Brak wydarzeń
|
28
TAJEMNICE SEZONOWANEJ WOŁOWINY
![]() 28.03.2025 – godz. 18:30 Zapraszamy na wyjątkowe warsztaty kulinarne z Arturem Kupczykiem, które zachwycą wszystkich miłośników grillowanej wołowiny. Podczas marcowego spotkania skupimy się na tajnikach wołowiny. 449,00 zł
|
29
TUTTI FRUTTI-Owoce Grillowane vs. Mięso z Grilla
![]() 29.03.2025 – godz. 17:00 Zapraszamy na inspirujące warsztaty kulinarne, które poprowadzi znany z kulinarnego programu telewizyjnego Jerzy Sobieniak. 29 marca skupimy się na niezwykłym połączeniu owoców grillowanych z soczystym mięsem. Jerzy, z bogatym doświadczeniem w gastronomii, pokaże, jak w wyjątkowy sposób łączyć smaki i aromaty.
Jerzy nauczy, jak przygotować pyszne salsy, takie jak grillowana salsa z ananasa z serem kozim i papryką chipotle, która doda oryginalności W części mięsnej warsztatów Jerzy zaprezentuje, jak grillować różnorodne mięsa, w tym 449,00 zł
|
30
Brak wydarzeń
|
31
Brak wydarzeń
|