Kalendarz warsztatów
| Pn | Wt | Śr | Cz | Pt | So | Nd |
|---|---|---|---|---|---|---|
|
1
Brak wydarzeń
|
2
Brak wydarzeń
|
|||||
|
3
Brak wydarzeń
|
4
Brak wydarzeń
|
5
Brak wydarzeń
|
6
Brak wydarzeń
|
7
Brak wydarzeń
|
8
Brak wydarzeń
|
9
Brak wydarzeń
|
|
10
Brak wydarzeń
|
11
Brak wydarzeń
|
12
Brak wydarzeń
|
13
Brak wydarzeń
|
14
Brak wydarzeń
|
15
Jesienne klimaty malowane mięsem
Mięso, ogień i jesienne aromaty – oto kulinarna opowieść, którą stworzy dla Ciebie Artur Kupczyk, mistrz mięsa i znawca sezonowych smaków. W listopadowy wieczór zaprasza na warsztaty, które pokażą, że jesień może smakować intensywnie, głęboko i zaskakująco. Podczas spotkania odkryjesz, jak komponować dania z mięsem w roli głównej, łącząc je z owocami, przyprawami i dodatkami, które wydobywają pełnię smaku. Artur zabierze Cię w podróż po nowoczesnych i klasycznych technikach obróbki – od szpiku i krewetek, przez pulled pork w chałce, aż po dwa rodzaje steków z perfekcyjnym pieczonym ziemniakiem. Finałem wieczoru będzie słodka, jesienna interpretacja klasycznego deseru. 449,00 zł
|
16
Brak wydarzeń
|
|
17
Brak wydarzeń
|
18
Brak wydarzeń
|
19
Brak wydarzeń
|
20
Brak wydarzeń
|
21
Brak wydarzeń
|
22
STEKI RZEŹNIKA VOL 2
Warsztaty dedykowane wszystkim miłośnikom mięsa i ognia. Uczestnicy poznają różne rodzaje steków, nauczą się kilku technik grillowania i przygotują klasyczne oraz nowoczesne sosy. Całość dopełnią autorskie dodatki serwowane w stylu barbecue.
449,00 zł
|
23
Brak wydarzeń
|
|
24
Brak wydarzeń
|
25
Brak wydarzeń
|
26
Brak wydarzeń
|
27
Brak wydarzeń
|
28
SZYBKIE KLASYKI GRILLOWANIA
Warsztat prowadzony przez Juliana Karewicza to kulinarna podróż w głąb klasyki polskiego grillowania, ale w odsłonie rzemieślniczej i nowoczesnej. Uczestnicy uczą się przygotowywać mięsa i dodatki od podstaw – od kaszanki, przez kiełbasę, aż po karkówkę. Każdy etap to nie tylko technika grillowania i wędzenia, ale też sztuka budowania smaku: marynowanie, robienie własnych farszów, przygotowywanie domowych musztard i konfitur. 249,00 zł
|
29
Sufr and Turf
Zapraszamy na wyjątkowe warsztaty kulinarne w Akademii Grillowania Broil King! Pod czujnym okiem Daniela Władymirowa – uczestnika 11. edycji MasterChef Polska, kucharza reprezentacji Polski w skokach narciarskich na mistrzostwach świata w Trondheim 2025, a prywatnie wielkiego pasjonata kuchni bałkańskiej, śródziemnomorskiej i południowoamerykańskiej – odkryjesz nowe oblicze grillowania. Daniel Władymirow to kucharz z ogromnym doświadczeniem, który łączy nowoczesne techniki kulinarne z odwagą eksperymentowania. Jego kuchnia pełna jest smaku, ognia i pasji – a grill jest dla niego naturalnym polem do kulinarnych popisów. 449,00 zł
|
30
Brak wydarzeń
|



