OWOCE MORZA Z GRILLA

Termin: 15.06. 2024 r, sobota godzina 15.00-18.00

Akademia Grillowania pod patronatem Broil King zaprasza na warsztaty z Julianem Karewiczem „owoce morza z grilla”

Podczas warsztatów będziecie mieli okazję poznać tajniki przygotowywania dań z owoców morza na grillu.

Pod okiem doświadczonego szefa kuchni, Julka Karewicza, poznacie różne techniki grillowania oraz sposoby przygotowywania pysznych dań z łososia, tuńczyka i innych owoców morza.

Trzy dania

Tacos z delikatnym łososiem bbq w przyprawach cajun, z salsą z grillowanego ananasa

Sałatka Nicejska ze stekiem z tuńczyka podana z czosnkowym chlebkiem z kamienia do pizzy

Paella z owocami morza

Będzie to nie tylko okazja do nauki, ale również do miłego spędzenia czasu w gronie pasjonatów grillowania i smakowania wyśmienitych dań.

Zapraszamy serdecznie!

Dołącz do nas i odkryj nowe smaki!

Zarezerwuj swoje miejsce już dziś i poznaj lepszą stronę grillowania!

Zapisz się na warsztaty

napisz do nas: info@akademiagrillowania.pl

Owoce morza z grilla

Termin: 15.06.2024 r, sobota godzina 15.00-18.00
Czas trwania warsztatów: 3 godziny
Miejsce warsztatów: Akademia Grillowania Grillsklep, ul. Puławska 48, Piaseczno
Kwota: 450 zł / os. (cena brutto)

 

Potwierdzenie terminu pod numerem:   +48 22 290 21 31

albo poprzez wiadomość mailową: info@akademiagrillowania.pl

Grillujemy na grillach Broil King model  Baron 490

Nazwa Baron zobowiązuje, grill ten posiada wszystko co daje pełną satysfakcję z grillowania. Zaczynając od solidnej konstrukcji co to oznacza, że misa piekarnika zrobiona jest z pełnego odlewu z jednym otworem i przy otwieraniu pokrywy grill nie zaciąga wilgotnego powietrza. Pokrywa piekarnika z podwójną izolacją daje nam kontrolę temperatury nawet w trakcie zimnych dni. Ruszty grilla podzielone na 4 sekcje (palniki o łącznej mocy 11,4KW) dają wiele możliwości pod względem planowania grillowania, jak również grillowania dużych kawałków mięsa. Baron jest też idealny do BBQ czyli do długiego powolnego grillowania mięsa z elementem podwędzania. Tylny palnik razem z rusztem zapewnia komplety zestaw do zrobienie solidnego dania z rożna.