Grillujemy w tygodniu i w soboty | tel. +48 578 22 10 10

Warsztaty

Wyświetlanie 1–8 z 32 wyników

  • Majówkowy zawrót głowy 🌼 Ogniomistrz Art 🔥

    Zapraszamy serdecznie na niezwykłe warsztaty grillowe z Arturem Kupczykiem! 🍖🔥 📅 Data: 17 maja (piątek) ⏰ Godzina: 18:00 📍 Lokalizacja: Puławska 48, Piaseczno Na tych warsztatach kulinarne spotkania skupią się na menu opartym o sezonowe produkty i tradycyjne wyroby, podane w niekonwencjonalny sposób z ciekawymi dodatkami. Przygotuj się na odrobinę eksperymentów i niebanalnych rozwiązań. 🍴Menu: 🔥Szparagi z kremówką, gorgonzolą, szpinakiem…

    449 Kupuję
  • EKSPRESOWE BURGERY – warsztaty grillowania

    Termin: 18.05.2024 – Sobota, godzina 10:00 / 12:00 / 14:00 (do wyboru)   Warsztaty: „EKSPRESOWE BURGERY”   🔥🍔 GOTOWI NA GRILLOWANĄ UCZTĘ BURGEROWĄ? 🍔🔥 Pragniesz stworzyć burgera, który rozbudzi zmysły i zostawi niezapomniane wrażenie? Dołącz do naszych warsztatów grillowania, gdzie odkryjesz wszystkie tajniki przygotowania idealnej kanapki!   Podczas warsztatów omówimy zasadę „pięciu”, czyli jak zbudować smak kanapki: Z czego robimy…

    99 Kupuję
  • STEKI RZEŹNIKA – ANATOMIA KROWY

    Termin 24.05.2024 r. Akademia Grillowania pod patronatem Broil King zaprasza na warsztaty „Steki Rzeźnika – Anatomia Krowy” Jeśli kochasz steki, ale nie masz pojęcia, jakie są różnice między poszczególnymi cięciami, to właśnie dla Ciebie przygotowaliśmy warsztaty anatomiczne. Nauczysz się skąd pochodzi każde znane cięcie steka, jakie są różnice w nazewnictwie między kulturami oraz jak w sposób optymalny przygotować każdy z…

    499 Kupuję
  • STREET FOOD STEAKS BY DR MEAT

    Zapraszamy na warsztaty w Akademii Grillowania Broil King, które odbędą się pod przewodnictwem Andrzeja Andrzejczaka 🍽️🔥   Termin: 31.05, godzina 18:00 ⏰   Temat warsztatów: „STREET FOOD STEAKS BY DR MEAT” 🍔🌭   Plan warsztatów:   🥩 Bulgogi – rib eye   🥗 Sałatka pa muchim / udon / kimchi 🌮 Steak fajitas – skirt steak z krewetkami / grillowane…

    449 Kupuję
  • WAGYU

    Termin: 08.06.2024 (sobota), godzina 15.00-19.00 Akademia Grillowania Broil King zaprasza na warsztaty z Andrzejem Andrzejczakiem! Temat WAGYU Termin: sobota, 8 czerwca 2024 r. o godzinie 15:00. Oto menu: Tatar z polędwicy Wagyu z żółtkiem confit, kawiorem z jesiotra i azjatyckimi piklami ze świeżym wasabi. Yakiniku grill – cienkie plastry grillowanego rostbefu (A5 BMS12), podane z sosem yakiniku, bulionem dashi, mayonnaise…

    600 Kupuję
  • WOŁOWINA WCALE NIE JEST TRUDNA – warsztaty grillowania

    Termin: 14.06.2024 – Piątek, godzina 18:00   Warsztaty: „WOŁOWINA WCALE NIE JEST TRUDNA”   Zapraszamy na niezwykłe warsztaty grillowania, podczas których poznamy tajniki przygotowania wołowiny o wysokiej zawartości kolagenu. Prowadzić je będzie doświadczony szef kuchni, Dominik Moskalenko – uznawany za „Neostradamusa Polskiej Gastronomii”. Podczas tych warsztatów uczestnicy będą mieć okazję zapoznać się z różnymi elementami wołowiny, takimi jak policzki wołowe,…

    449 Kupuję
  • OWOCE MORZA Z GRILLA

    Termin:15.06.2024 r. Akademia Grillowania pod patronatem Broil King zaprasza na warsztaty OWOCE MORZA Z GRILLA Podczas warsztatów będziecie mieli okazję poznać tajniki przygotowywania dań z owoców morza na grillu. Pod okiem doświadczonego szefa kuchni, Julka Karewicza, poznacie różne techniki grillowania oraz sposoby przygotowywania pysznych dań z łososia, tuńczyka i innych owoców morza.   Trzy dania   Tacos z delikatnym łososiem…

    449 Kupuję
  • Warsztaty kulinarne LOW AND SLOW – Julian Karewicz

    Termin: 21.06.2024 – piątek, godzina 18:00   Warsztaty: „LOW AND SLOW” – Julian Karewicz   Zapraszamy Państwa na wyjątkowy warsztat kulinarny z udziałem Juliana Karewicza, jednego z naszych mistrzów grilla, dla którego techniki „low and slow” są nie tylko pasją, ale prawdziwą sztuką kulinarnej doskonałości. W trakcie tego niezwykłego kursu będziemy razem odkrywać tajemnice przygotowywania klasycznych dań, które przeniosą Was…

    449 Kupuję